06-57658048
info@psycholoogabcoude.nl

Over de Praktijk

  • Home
  • /
  • Over de praktijk

Persoonlijke informatie

Mijn naam is Mariëtte Cruden-Rutgers, GZ Psychologe / Orthopedagoge en oprichtster van Psycholoog Abcoude. Ik ben sinds 18 jaar werkzaam in de jeugdzorg, waar ik verschillende functies heb bekleed. Inmiddels ben ik 17 jaar orthopedagoog en sinds 2015 ook GZ-Psycholoog (BIG geregistreerd). Sinds 7 jaar werk ik als zelfstandig therapeute voor meerdere opdrachtgevers. In november 2017 heb ik ook de EMDR basis cursus behaald. Met veel passie geniet ik al vele jaren van mijn werk als psychologe. Bij elke aanmelding zoek ik naar een manier om mensen weer in hun kracht te zetten, in beweging te krijgen opdat ze met het geleerde weer zelfstandig verder kunnen. Als oprichter van Psycholoog Abcoude, het contact, de aansluiting vinden met de mensen in de kamer en het opbouwen van de vertrouwensrelatie staan daarbij voor mij centraal.
KvK nummer:51123967

Kwalificaties:
– BIG geregistreerd GZ Psycholoog
– NVO basis Orthopedagoog
– EMDR basis cursus
– Lidmaatschap Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
– Lidmaatschap Vereniging voor kinder- en jeugdpsychotherapie (VKJP)
– Lidmaatschap Nederlandse Vereniging voor orthopedagogen (NVO)
– Het kwaliteitsstatuut van de praktijk is via deze link te lezen.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de behandeling dan hoop ik dat we er samen uit kunnen komen. Zo niet dan kunt u zich wenden tot de klachtencommissie van Klacht & Company van P3NL

U wilt worden teruggebeld ?

Vul dan het formulier in. Wij proberen binnen een week contact met u op te nemen.

2 + 1 =

Contact

Telefoon: 06-57658048
E-mail: info@psycholoogabcoude.nl

Adres

Hollandse Kade 37
1e verdieping
1391 JM Abcoude

Z

Bedrijfsgegevens

KvK : 51123967
BIG : 19919623525
AGB : 94062081
IBAN: NL77INGB0006017872